abc clanek

Veterinární pohotovost

Před příjezdem na pohotovost (večer, víkend, svátek) volejte: 

(+420) 251 511 651 / (+420) 775 688 637

V rámci provozu Veterinární nemocnice Stodůlky zajišťujeme veterinární pohotovost, tedy stálou službu veterinárních lékařů a sester na místě. Naše veterinární nemocnice je vám k dispozici od 8 do 24 hod denně včetně víkendů a všech státních svátků.

V noci v době od 24 do 8 hod ráno se lékař i sestra věnují hospitalizovaným pacientům a přijímají k akutnímu ošetření pouze pacienty ze Záchranné služby PET-MEDIC.

Večerní pohotovost

Pondělí – Neděle:  21:00 – 24:00

Noční pohotovost zajišťujeme stálou službou veterinárního lékaře a sestry v nočních hodinách.

  • Pohotovostní příplatek 1200 Kč.
  • Pohotovost slouží pouze pro AKUTNÍ pacienty.

Víkendová pohotovost

Sobota – Neděle:  8:00 – 21:00

Víkendovou pohotovost zajišťujeme stálou službou tří veterinárních lékařů, tří sester a dvou recepčních. Víkendovou pohotovostí je doba mezí 8:00 a 21:00 v sobotu i v neděli, na ní navazuje noční pohotovost.

  • Pohotovostní příplatek 900 Kč (neplatí pro plánované kontroly).
  • Pohotovost slouží pouze pro AKUTNÍ pacienty a plánované kontroly.

Státní svátky

Státní svátek dle kalendáře: 8:00 – 21:00

Pohotovost během státních svátků zajišťujeme stálou službou tří veterinárních lékařů, tří sester a dvou recepčních. Pohotovostí o státních svátcích je doba mezí 8:00 a 21:00 ve státem uznané dny státních svátků. Na ní navazuje noční pohotovost.

  • Pohotovostní příplatek 1200 Kč (neplatí pro plánované kontroly).
  • Pohotovost slouží pouze pro AKUTNÍ pacienty a plánované kontroly.

Noční pohotovost  – volejte na tel. (+420) 724 184 840

Denně: 24:00 – 8:00

  • pouze pro pacienty ze Záchranné služby

  • v tuto dobu nepřijímáme žádné příchozí klienty

V době od 24:00 do 8:00 volejte tel. +420 724 184 840. V tuto dobu zajišťuje NONSTOP pohotovostní službu Veterinární záchranná služba PET-MEDIC, která funguje na území hlavního města Prahy a části Středočeského kraje 24 hodin denně!

My v nemocnici v době mezi půlnocí a 8 hod ráno pečujeme o hospitalizované pacienty a přijímáme akutní případy, které nám přiveze Záchranná veterinární služba k akutní operaci či k intenzivní péči na JIP apod.

Pokud potřebujete mazlíčka ošeřit v těchto hodinách, volejte záchrannou službu Pet-Medic, která provede první akutní ošetření a v případě potřeby další péče nám pacienta přiveze.


Proč před příjezdem na pohotovost volat na tel. č.: (+420) 251 511 651 nebo (+420) 775 688 637?

Před příjezdem na pohotovost je NUTNÉ se předem telefonicky ohlásit. Je to především v zájmu vašeho zvířete! Naše pohotovost je velmi využívaná, proto se může stát, že pokud nezavoláte předem a lékaři budou v době vašeho příjezdu zaneprázdněni jinými pacienty, budete na ošetření čekat a může dojít ke zbytečnému prodlení. Je pro nás mnohem lepší, když příjezd akutního pacienta očekáváme a můžeme zorganizovat chod kliniky před příjezdem, než řešit náhle akutní situaci.

Ceny pohotovostních příplatků jsou uvedeny vč. DPH, pohotovostní příplatky neplatí pro plánované kontroly (předem domluvené s lékařem např. z důvodu dodržení intervalu u aplikace opakovaně podávaných léků nebo infúzí). .

Provoz nemocnice není v době pohotovosti nijak omezen, k dispozici je veškeré vybavení nemocnice, vč. RTG, sonografu, laboratoře pro okamžité stanovení biochemických i hematologických parametrů krve, plně vybavený operační sál, přístroje pro akutní medicínu, hospitalizace, transfúze krve a další vybavení potřebné pro akutní pohotovostní případy.

Ceník léků i úkonů je jednotný pro denní i noční ošetřování. I v nočních hodinách je pro vás k dispozici možnost platby kartou.
Pro rychlý odborný transport je pro vás v denní i noční dobu k dispozici s námi již dlouhodobě spolupracující Záchranná služba pro zvířata PET-MEDIC, která k transportu využívá vybavené sanitní vozy s výstražným majákem.

Pokud naši veterinární pohotovost potřebujete využít, všechny potřebné kontakty naleznete ZDE.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *