Kam zajít v tomto týdnu 24.–28. 12.
City-Dog.cz | pražský žurnál
0
23.12.2018
Plány na den

Kam zajít v tomto týdnu 24.–28. 12.

Kam zajít v tomto týdnu 24.–28. 12.
Sice jsou vánoční svátky, to ale neznamená, že se v Praze nic neděje. Pokud Vánoce moc neprožíváte, možná oceníte, že i na Štědrý den můžete zajít třeba do Crossu na pořádný mejdan. Takže si rychle rozbalte dárky, dejte pozor, ať vám nezaskočí rybí kost a hurá na párty! A až budete úplně nejvíc přecpaní a unavení z návštěv u příbuzných, běžte to v pátek spláchnout na rumovou degustaci. Tak krásné svátky!

Sice jsou vánoční svátky, to ale neznamená, že se v Praze nic neděje. Pokud Vánoce moc neprožíváte, možná oceníte, že i na Štědrý den můžete zajít třeba do Crossu na pořádný mejdan. Takže si rychle rozbalte dárky, dejte pozor, ať vám nezaskočí rybí kost a hurá na párty! A až budete úplně nejvíc přecpaní a unavení z návštěv u příbuzných, běžte to v pátek spláchnout na rumovou degustaci. Tak krásné svátky!

Jezitech – Ježíšovo narozky v Crossu! – free entry

Kdy: 24. 12. 2018

Kde:  CROSS][CLUB 

Vstup: zdarma

V Crossu ani na Vánoce nezavírají! Chtějí vás vidět a letos to bude legrace. Ježíš dorazí, všichni bohové taky a před bednama je místo i pro ateisty!

Stage 2018 let jak Pán!

  • 21:00–00:00 Disco Partysons (disco, house, zázraky)
  • 00:00–02:00 Gadjo.cz (půlnoční gypsy, balkan, turbo mše)
  • 02:00–??:?? Skliba & Zí (techno, acid, trance, santa is back)

Stage porod panny do sena!

  • Midirama767 & Roman Rai & guests (Tři králové techna, acidu a house music)

FREE ENTRY!

Více informací: zde 

Slavnostní vánoční menu 2018

Kdy: 24. - 27. 12. 2018

Kde: Hotel Hoffmeister

Vstup: 1990 Kč

Dopřejte si se svými nejbližšími krásnou vánoční atmosféru na Malé Straně, v elegantním prostředí hotelu Hoffmeister a bez starostí. Delikátní 5chodové menu se slavnostním přípitkem povýší vaše vánoční chvíle na nezapomenutelný zážitek. Rezervujte si své místo na [email protected]

Více informací: zde 

SALT trénink

Kdy: 26. 12. 2018

Kde: Fitness Bitevní pole

Vstup: 100–150 Kč

Pražskej serfovej klub pro vás ve spolupráci se serfovou trenérkou Miguelito Kopchillito připravil další fyzickou aktivitu, která vám pomůže připravit se na serfovou sezónu! Serfuješ, chtěl bys se serfingem začít nebo děláš nějaký jiný board sport? Chceš si svůj sport co nejvíce užít, ale brání ti neustálá zranění nebo nedostatek síly, vytrvalosti, mobility, rychlosti nebo výbušnosti? Chceš s tím něco dělat, ale klasická posilovna a skupinové tréninky tě nebaví? Přijď na SALT (Sea and Land Training)! Nezáleží na tvé výkonnosti ani úrovni surfingu. Tréninkovou zátěž vždy přizpůsobíme. SALT metoda pochází z Austrálie a je založena na komplexním rozvoji všech složek kondice důležitých pro serfing – mobilitu, sílu, vytrvalost, rychlost, výbušnost, rovnováhu a koordinaci. Důležitou složkou tréninku jsou také technická cvičení, která zlepší tvůj styl. Trénuje se kreativní a zábavnou formou, což ale neubírá na kvalitě.

REZERVACE: http://prazskej-serfovej-klub.reenio.cz 

Více informací: zde 

Marpo & Rytmus

Kdy: 27. 12. 2018

Kde: O2 arena

Vstup: 790 Kč

Ve čtvrtek vás čeká další galavečer XFN, který se představí již potřetí v pražské O2 aréně. Kromě MMA uvidíte na této akci také poprvé profesionální box a návrat jedné z největších osobností českého profesionálního boxu – Lukáše Konečného!

V kleci se představí takové hvězdy jako Karlos Vémola, Makhmud Muradov, Sandra Mašková, Petr Ondruš, Patrik Kincl, Vasil Ducár a samozřejmě souboj Otakar Petřina alias MARPO vs Patrik Vrbovský alias RYTMUS.

Velkým lákadlem bude návrat legendy českého boxu a bývalého prozatímního světového šampióna organizace WBO Lukáše Konečného, který se po více jak čtyř letech vrací mezi šestnáct provazů. Jeho soupeřem bude slovenská dvojka Matúš Babiak.

Více informací: zde 

Rumová degustace

Kdy: 28. 12. 2018

Kde: Hotel Casa Marcello

Vstup: 590 Kč

Team Casa Marcello si vás dovoluje pozvat na neřízenou RUMOVOU DEGUSTACI v samém srdci Prahy – Hotelu Casa Marcello. Budete mít možnost ochutnat vybrané rumy od světoznámých destilerií i malých rodinných producentů, kteří dodržují léty prověřené tradiční postupy výroby předávané z generace na generaci.

Více informací: zde 

Fotografie: unsplash.com