Kam zajít v tomto týdnu 12. - 16. 2.
City-Dog.cz | pražský žurnál
0
12.02.2018
Kalendář akcí

Kam zajít v tomto týdnu 12. - 16. 2.

Kam zajít v tomto týdnu 12. - 16. 2.
Fascinují vás surfové fotky? Závidíte všem, kteří bydlí u oceánu a na vlny to mají co by kamenem dohodil a zbytek doplaval? Máme pro vás skvělou zprávu. Pražskej serfovej klub se rozhodl vzdělat i nás suchozemské Čechy. V plánu je hned několik přednášek o historii, etiketě, vlnách a tak podobně. Zajděte a vsadíme se, že další dovolenou už budete plánovat jen podle nejlepších spotů.

Fascinují vás surfové fotky? Závidíte všem, kteří bydlí u oceánu a na vlny to mají co by kamenem dohodil a zbytek doplaval? Máme pro vás skvělou zprávu. Pražskej serfovej klub se rozhodl vzdělat i nás suchozemské Čechy. V plánu je hned několik přednášek o historii, etiketě, vlnách a tak podobně. Zajděte a vsadíme se, že další dovolenou už budete plánovat jen podle nejlepších spotů.

Pondělní Miyabi ramen

Rámen je výborný do chladných zimních dnů. Prohřeje a dodá dostatek potřebných látek důležitých pro obranyschopnost organizmu.

Přijďte ochutnat ten z Myiabi , který vaří podle tradiční japonské receptury za 195 Kč.

Každé pondělí jako polední menu.

Více informací: Zde

KDY: 12.2. 2018 v 11:30

KDE: Restaurant Miyabi Prague

VSTUP: zdarma

 

Pražská serfová přednáška - Historie serfingu

Pražskej serfovej klub si vás dovoluje pozvat na první ze série šesti přednášek o serfingu, který budou probíhat v průběhu února a března vždycky v úterý od 19:00

Je serfování sportem králů z Havaje nebo rybářů z Peru? Proč byl James Cook největší kook? Proč kvůli bílým kolonistům serfing skoro zmizel a následně znova ožil? Kdo byli původní beach boys a jak to měli s bohatými americkými dámami? Jak druhá světová válka pomohla serfování rozšířit a jak z něj letecký průmysl pomohl udělat masovou záležitost? Jak se v průběhu doby měnila serfová prkna a jak to ovlivnilo styl jízdy? Nebo to bylo naopak? Co se se serfováním děje teď a jaká asi může být jeho budoucnost? Na tyhle a spoustu dalších otázek se vám pokusí odpovědět první přednáška zabývající se historickým vývojem serfingu. A i když je tam to slovo historie, tak to fakt není nuda.

Více informací: Zde

KDY: 13.2. 2018 od 19:00

KDE:  Freeride.cz Cafe Bar

VSTUP: 50 Kč

 

Weleda den v prodejně Weleda Beauty & Store

Užijte si středu ve společnosti kosmetiky Weleda. A na co se můžete těšit?

- 20 % SLEVA na vše
- dárek k nákupu
- ochutnávka BIO sirupů a šťáv
- odborné kosmetické poradenství
- testování produktů a vzorečky ZDARMA
- představení nového produktu pleťové péče

Více informací: Zde

KDY: 14.2. 2018  09:00 - 18:00

KDE:   Weleda Beauty & Store

VSTUP: zdarma

 

Plný Block vol. VI – Upcycle jam feat. Footshop

Další vydání tradičního eventu z produkce Vnitroblocku je ready! A stejně jako tomu bylo vždy, i tentokrát se ponese v duchu jednoho vybraného tématu. V tomto případě padla volba na všechno kolem sustainable fashion, zero waste, recyklace a upcycle. 

Čekat na vás bude spousta tematických aktivit, ochutnáte jídla i drinky, která podporují ekologické smýšlení, budete si moct povyměňovat vinylové desky, nakoupit spoustu eko-friendly věciček, přiučit se něčemu novému na workshopech, nebo si třeba odnést kus Vnitroblocku domů. Konkrétně jde například o Nemléko, které pro vás připraví originální drinky, Blue vegan pig shop doveze spoustu vegan donutů. Nouze nebude ani o přednášky. Z Bezobalu.org vám řeknou jak na zero waste a Krotitelka chaosu vám pomůže debordelizovat váš byt. Relish The Sound nabídne vinyl SWAP box a Rostlinářství zase swap kytek. Ľubica Skalská-slow fashion povede workshop, kde se naučíte, jak kůži vdechnout nový život.
A to ještě není vše...

A kromě toho všeho nový parťák Footshop při této příležitosti představí skvělou kolaboraci s Petrou Ptáčkovou, která bude celá zero waste. Release party: Footshop x Petra Ptáčková

Více informací: Zde.

KDY: 15.2. 2018 v 18:00

KDE: VNITROBLOCK

VSTUP: zdarma

 

Slávky a ústřice ve VinCaffé

VinCaffé pořádá již tradiční a velice oblíbenou událost - večer s mušlemi a ústřicemi. 

Podávat se budou slávky na víně a bylinkách s bagetkou a česnekovým máslem. Porce 400g slávek vyjde na 160 Kč a jedna ústřice 49 Kč. Samozřejmě budou připravená také vybraná vína, zvláště se hodící k tomuto večeru.

Počet míst je omezen, proto neváhejte a proveďte rezervaci co nejdříve. Rezervaci můžete provést na telefonním čísle 775 760 951 nebo na e-mailu [email protected] 

Více informací: zde

KDY: 16.2. 2018 

KDE:  VinCaffé

VSTUP: zdarma

 

Další užití materiálů city-dog.cz je možné pouze s písemným souhlasem redakce. Více zde.

   Fotografie: Unsplash