Nauč se

Příprava steaků

14. května   |   17:00

Praha, Kostelní 44

INFORMACE: Zde

VSTUPNÉ: 2200 Kč

Příprava steaků

Pavel Minář naučí účastníky kurzu v Národním zemědělském muzeu přípravu několika variací steakového masa – Tri-tip Maminha, Flap iron steak, Rib eye. Nebudou chybět ani omáčky a doplňky – demi glace, domácí majonéza s chilli, pepřová se smetanou, bramborová espuma se šalotkou a špekem, restovaná zelenina na přepuštěném másle.

Lektor: Pavel Minář se vyučil uchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Komentáře
PŘIHLÁSIT SE POMOCÍ
Nebo komentujte bez registrace
Pravidla komentování AKCEPTOVAT PRAVIDLA A POSLAT KOMENTÁŘ