Jiné

Jarní ájurvédská večeře s přednáškou

16 dubna   |   17:00

Praha, Na Poříčí 25

INFORMACE: Zde

VSTUPNÉ: 550 Kč

Jarní ájurvédská večeře s přednáškou

Dr. Barbara Miller z Berlína — doktorka alternativní medicíny s atestací chirurga a s diplomem z fyziky, absolvovala desítky kurzů a přečetla stovky knih, na základě kterých si vytváří vlastní metody. Od ní se dozvíte náměty, jak vypadá prevenční medicína z jejího celostního pohledu na člověka.

Ing. Jana Matoušová — specialistka na biorezonanci, se s vámi podělí o svůj názor na prevenci pomocí přístroje Bicom Optima 2000. Ten umí změřit, zda funguje správná komunikace a výměna informací mezi buňkami. Bez ní život zdravý není…

Přednáška bude v češtině a proběhne v 8. patře Obchodního domu Černá labuť.

Večer budou opět doplňovat ájurvédské gurmánské dobroty šéfkuchaře Garyho Wrighta a jeho speciálním hostem bude Avihai Hadida z restaurace SaSaZu a jeho šéfkuchař.
Těšte se na setkání plné chuťových i smyslových zážitků!

MENU

Welcome drink - Shakti Chai

Zahřívací předkrm - Mango, zázvorový chili sorbet

Předkrm - Smažené Momo knedlíčky plněné cizrnou, chřestové pyré. Servírováno s tamarindem, misem a medovým chutney

Polévka - Samsara Sambar

Hlavní chod - Lehce opražený chřest v sezamových semínkách, servírovaný na lůžku s opečenými Idli, veganský kešu krém Thoran, klíčky a quinoa salát

Dezert - Chandra cheesecake s omáčkou z granátových jablek

Od 17:00 do 18:30 bude probíhat ájurvédský buffet a od 18:30 do 20:30 přednáška s diskusí.

Vstupenky můžete zakoupit v síti goout.net

Komentáře
PŘIHLÁSIT SE POMOCÍ
Nebo komentovat pomocí Captcha